یکی از انواع شیرینی مجلسی که می تونید در منزل درست کنید، کوکی شکلاتی هست. دستور پخت اون خیلی راحته و در عرض ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درد فر یا تنور خانگی پخت میشه.
مواد لازم کوکی شکلاتی
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۷۵ گرم
- شکر قهوه ای ۷۵ گرم
- وانیل ۱.۴ ق چای خخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- نشاسته ذرت یک قاشق چای خوری
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
- نمک ۱.۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱.۲ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی ۶۰ گرم
طرز تهیه کوکی شکلاتی
- برای تهیه این کوکی خوشمزه، ابتدا کره، شکر سفید و قهوه ای و وانیل رو در ظرفی ریخته و با قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست و یکنواخت بشن.
- تخم مرغ رو هم به مواد قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه. نیازی نیست مثل پخت انواع کیک، زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا بشن.
- نشاسته ذرت، آرد سفید، نمک و جوش شیرین رو با هم ترکیب می کنیم و روی مواد قبلی الک می کنیم.
- و همه رو با هم مخلوط می کنیم تا بطور کامل یکنواخت بشه.
- حالا شکلات چیپسی رو به مواد اضافه می کنیم.
- بطور کامل مواد رو مخلوط می کنیم تا یکدست بشه.
- حالا گلوله های کوچک برمی داریم و بصورت دایره درست می کنیم و داخل یک سینی که روی اون کاغذ روغنی گذاشتیم می چینیم.
- می گذاریم این سینی داخل یخچال به مدت یک ساعت استراحت کنه.
- بعد از گذشت این مدت زمان، سینی فر رو میاریم و دایره ها رو داخلش می چینیم.
پخت کوکی شکلاتی در تنور یا فر
- حالا نوبت پخت این کوکی ها در تنور گازی یا فر خونگی هست.
- در فر یا تنور که از پیش گرم شده، این سینی رو به مدت ۲۰ دقیق میگذاریم تا کوکی ها بطور کامل مغز پخت بشه.
این شیرینی خیلی خوشمزست و از پخت و خوردن اون لذت می برید.
روش دیگر برای پخت کوکی شکلاتی
می تونید از نکات موجود در آموزش ویدئویی زیر هم برای پخت این کوکی بیشتر کمک بگیرید:
نکات نهایی تهیه این شیرینی
- می تونید به مواد پخت این کوکی، به هر میزان که ذائقه خودتون هست پودر کاکائو اضافه کنید و در این صورت رنگش بطورکامل شکلاتی میشه:
حالا خیلی لذت بخش میشه اگه این کوکی های خوشمزه رو در محیطی دنج و آرام با چای آتیشی که با سماور زغالی درست شده نوش جان کنیم.
اگه قصد دارید ابزار مناسب این کار رو خریداری کنید، ما تنورهای گازی لاوا مارکت رو پیشنهاد می دیم. برای برقراری ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر ازطریق صفحه تماس با لاوا با ما در ارتباط باشید.