تجهیزات و ابزار آشپزی در طبیعت

خوردن خوراکی ها و غذاهای خوشمزه در طبیعت، لذت گردش و سفر را چند برابر می کند. بخصوص برخی افراد و خانواده ها تمایل دارند خودشان آشپزی کنند و از انجام این کار لذت می برند. در مقالات قبلی درمورد نکات آشپزی در طبیعت صحبت کردیم. اینجا میخواهید درمورد تجهیزات آشپزی در طبیعت نکات مهمی را به شما بیاموزیم. با لاوا مارکت همراه باشید.

 

ظروف پخت و پز در طبیعت

ظروف آشپزی در طبیعت نیز از ضروریات کمپینگ است مگر اینکه ساج کمپینگ داشته باشید که در این صورت نیاز به این ظروف نخواهید داشت.

ظروف آشپزی در طبیعت

اما اگر امکان تهیه ساج ندارید و می خواهید تجهیزات آشپزی شما برای طبیعت کامل باشد، این نکات را دقت داشته باشید:

  • در انتخاب قابلمه یا تابه، تعداد نفرات حاضر را درنظر داشته باشید.
  • برای یک تا ۳ نفر، می توانید از یک قابلمه ۱.۵ الی ۲.۵ لیتری استفاده نمایید.
  • برای یک جمع ۶ نفره، ظروف ۲ و ۳ لیتری به همراه داشته باشید.
  • برای جمع های ۸ نفر یا بیش از آن از ظروف ۳ یا ۴ لیتر استفاده نمایید.
  • اگر غذاهای متنوع درست می کنید، هم قابلمه و هم ماهیتابه به همراه داشته باشید.
  • ظروف آلومینیومی سبک و ارزان تر هستند اما براحتی خراشیدن شده و غذا به سطح آن می چسبد و همچنین تمیز کردن آنها دشوار است.

• ظروف آلومینیومی سبک و ارزان

  • ظروف فولاد ضد رنگ وزن بیشتری دارند و در انتقال گرما کندتر از آلومینیوم هستند اما مقاومت بیشتری دارند.
  • تمیز کردن ظروف دارای پوشش نچسب راحت تر است.

بنابراین بسته به وضعیت و تعداد نفرات و مسیری که برای تفریح انتخاب می کنید، ظروف و ابزار آشپزی در کمپینگ را انتخاب کنید.

ظروف و ابزار آشپزی در طبیعت

 

تجهیزات آشپزی در طبیعت

یکی از مهمترین تجهیزات آشپزی در طبیعت که باید از آن برای پخت و پز غذا استفاده کنید،‌ اجاق و شعله است. بدون شک توصیه نیم کنیم بدون هیچ تجهیزاتی در طبیعت آتش برپا کنید زیرا هم برای طبیعت و هم شما خطرناک است. اما با وجود لوازمی که مخصوص این کار طراحی شده قطعا خطرات کمتر و نزدیک به صفر می رسد.
در اینجا تجهیزات مخصوص این کار را معرفی می کنیم که در میان محصولات لاوا نیز موجود است:

بخاری هیزمی: نام این محصول بخاری است اما کارایی آن صرفا محدود به گرم کردن منزل نمی شود. شما علاوه بر اینکه می توانید برای گرم کردن محیط های بسته از این محصول برای ایجاد گرما در منزل استفاده کنید، بدلیل سایز مناسب آن می توانید در طبیعت نیز برای پخت و پز آن را بکار برید. با خرید این محصول می توانید هم نان هم چای و هم آشپزی در طبیعت را تجربه کنید.

اینم حتما بخون:  طرز تهیه چای آتیشی در طبیعت

 

مزایای استفاده از این تجهیزات آشپزی در طبیعت:‌

  • برپایی آتش بصورت ایمن
  • سبک و قابل حمل بودن در اتومبیل
  • ارزان بودن نسبت به سایر تجهیزات هم رده

منقل ذغالی: کباب که یکی از پرطرفدارترین غذاهای مخصوص دورهمی در طبیعت است چه بهتر که روی منقل مخصوص تهیه شود. زیرا هر کاری ابزار خود را می خواهد و ابزار پخت کباب در طبیعت نیز همان منقل است. سوخت این وسیله همان زغال مرغوب است و برای راه اندازی آن می توانید از مقاله روشن کردن منقل کمک بگیرید.

ساج سفری: برای تهیه خوراک بی نظیر و بجای قابلمه و ماهیتابه می توانید از این وسیله استفاده کنید. این وسیله سایزبندی مختلف دارد و می توانید آن را با استند تهیه کنید. برای مشاهده و قیمت و خرید چنین محصولی می توانید استند و ساج را مشاهده نمایید.

 

کباب پز: اگر حوصله زغال و آماده سازی آن را ندارید اما می خواهید از طعم کباب در طبیعت لذت ببرید،‌ بهترین گزینه خرید کباب پز است. این تجهیزات در اندازه ها و مدل های مختلف است که حتما با مطالعه هریک از آنها، مدل موردنظر خود را خریداری کنید.

  • اجاق پروفیلی: اگر جمع های شما خیلی بیشتر است و نمی خواهید در طبیعت آتش برپا کنید و درعین حال می خواهید آشپزی در طبیعت در جمعی بزرگ را تجربه کنید این گزینه بسیار مناسب است. سایزهای مختلف آن را مشاهده کرده و مدل موردنظر را خریداری نمایید.

تجهیزات کوچک و ضروری برای طبیعت

آشپزی در طبیعت زیر نور و در هوای سالم بسیار لذت بخش است اما نیازمند تجهیزات گردشگری تفریحی است. برخی تجهیزات کوچک اما بسیار ضروری هستند. ظروفی که در طبیعت ممکن است نیاز داشته باشید، چه برای آشپزی و چه برای سرو غذا می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • فنجان، کاسه و بشقاب به تعداد افراد حاضر

فنجان، کاسه و بشقاب

  • قاشق و چنگال و کارد به تعداد نفرات می تواند یا بستگی به نوع غذا و سبک گردشگری و جمع شما دارد.
  • چاقو، کفگیر یا قاشق بزرگ برای طبخ غذا
  • دستگیره کوچک برای نگهداشتن و استفاده از ظروف داغ

سعی کنید از ظروفی استفاده کنید که در عین کارایی مناسب، وزن کمتری داشته باشند و حتی الامکان فضای کمتری اشغال کنند.

نکات نظافت طبیعت

پس از آشنایی با تجهیزات آشپزی در طبیعت، دانستن نظات پس از آن نیز بسیارمهم است. درمورد نظافت در طبیعت نکته بسیار است. بستگی به جمع شما دارد که تا چه میزان به نظافت پس از گردش اهمیت می دهید. قطعا می بایست بقایای حاصل از آشپزی و سرو غذا در طبیعت را در محلی برای خود جمع آوری کرده و در طبیعت رها نکنید. ممکن است بخواهید ظروف خود را نیز در همانجا شستشو دهید. بدین منظور سعی کنید درحد حذف بقایای مواد غذایی این کار را انجام دهید و باقی شستشوهای دقیق را در منزل انجام دهید. قطعا بهتر است مواد شیمیایی مانند مایع و پودر ظرفشویی در طبیعت استفاده نکنید. زیرا هم برای طبیعت مضر است و به زیستگاه آبزی ها و سایر حیوانات صدمه می زند و هم آب بیشتری مصرف می شود.

اینم حتما بخون:  آشپزی با ساج و استند

نکات نظافت طبیعت

می توانید این مراحل را برای تمیز کردن ظروف انجام دهید:

  • باقیمانده غذاهای ظروف سرو غذا را در نایلونی بریزید.
  • اگر غذایی روی ظروف چسبیده، با آب گرم پاک کنید.
  • ظروف را با دستمال خشک کنید یا بگذارید در هوا خشک شود.

قطعا با همراه داشتن ابزار مناسب آشپزی و سفر در طبیعت، از گردش خود لذت بیشتری خواهید برد. گروه صنعتی لاوا بعنوان تولیدکننده محصولات گردشگری و خانگی متنوع تلاش کرد نکات مهمی را در اختیار شما قرار دهد. اگر شما نیز نکات بیشتری می دانید در نظرات ثبت کنید تا ما و سایر دوستان نیز استفاده کنیم. هرگونه سوالی درمورد محصولات نام برده یا سایر محصولات مشابه دارید، از طریق شماره های درج شده در صفحه تماس با لاوا بپرسید یا پیام خود را ازطریق چت واتساپ ارسال کنید.

یوسف اسمری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.