طرز تهیه کلوچه خانگی با تنور گازی

طرز تهیه کلوچه خانگی در تنور گازی

کلوچه محلی تنوری انواع مختلفی دارد که در اینجا دستور پخت یکی از این کلوچه ها را قرار می دهیم. اگر دوستدار پخت انواع نان یا شیرینی در منزل هستید حتما این کلوچه تنوری محلی را بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. برای پخت کلوچه ها اگر فر در دسترس ندارید می توانید انواع تنور خانگی با قیمت مناسب را مشاهده و درصورت تمایل خریداری کنید. مثلا در ویدئوی زیر، طرز تهیه کلوچه خانگی در تنور گازی از نوع محلی و خوشمزه در تنور مکعبی را می بینید.

نوع آماده شده این کلوچه به شکل زیر میشه:

کلوچه تنوری محلی

در ادامه نیز، نوع دیگری از کلوچه رو بطور مختصر آموزش می دیم که پخت اون در شمال کشور مرسوم تر هست.

اینم حتما بخون:  روشن کردن تنور گازی در ۳ سوت

مواد لازم تهیه کلوچه محلی تنوری

مواد اولیه برای تهیه خمیر کلوچه شمالی عبارتند از: آرد ۱ کیلو، ‌شکر ۱۰۰ گرم، روغن مایع یک لیوان، خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری، ماست ۱ قاشق غذاخوری، شیر یک سوم لیوان، آب نیم لیتر، زردچوبه یا زعفران به مقدار لازم.

طرز تهیه خمیر کلوچه خانگی شمالی

ابتدا برای عمل آوری خمیر مایه، آن را با شیر ولرم با دمای حدودا ۴۰ درجه سانتی گراد و یک قاشق غذاخوری شکر ترکیب می کنیم و روی آن را می پوشانیم. سپس ۱۰ دقیقه الی یک ربع منتظر مانده تا خمیر مایه حجیم شود و اصطلاحا عمل آید.

آب و شکر را ترکیب کرده و روی گاز می گذاریم تا شکر آب شود. آرد و روغن مایع، ماست و زردچوبه یا زعفران را با هم ترکیب می کنیم و خمیر مایه عمل آمده را به آنها اضافه می کنیم. سپس مخلوط آب و شکر که با هم ترکیب شده اند را کم کم اضافه می کنیم. مخلوط آب و شکر را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. در این حالت آن را ورز می دهیم و سپس آن را با نایلونی می پوشانیم تا به مدت ۲ ساعت بماند و حجم خمیر ۲ برابر شود.

 

 

 

پخت کلوچه محلی در تنور گازی یا فر

برای تهیه کلوچه محلی خانگی با تنور گازی، پس از گذشت مدت زمان لازم برای استراحت، خمیر را کمی ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود. سپس آن را به قسمت های مختلف تقسیم می کنیم و هر قسمت را پهن می کنیم.

آماده سازی خمیرهای کلوچه محلی شمالی

 

اینم حتما بخون:  طرز تهیه نان شیرمال (۳ ویدئوی پخت متفاوت!)

 

روی هر کدام از خمیرهای پهن شده، به مقدار دلخواه سیاه دانه می پاشیم.

تزئین کلوچه محلی شمالی

 

سپس خمیرها را داخل فر یا تنور گازی از قبل داغ شده می گذاریم.

قرار دادن کلوچه محلی در تنور

معمولا بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، کلوچه ها کاملا مغز پخت می شود.

پخت کلوچه محلی در تنور

 

اینم حتما بخون:  ۵ تنور ارزان با ارسال رایگان!

 

کلوچه های تنوری آماده است و با کمک این تنور به سرعت و براحتی پخته و برشته شد:

طرز تهیه کلوچه خانگی شمالی

این کلوچه خوشمزه خانگی که به کمک لوازم نان پزی تهیه شده، هم برای عصرانه یا صبحانه مناسب است که می توانید با چای یا شیر میل نمایید. هم می توانید بعنوان میان وعده سالم به کودکان خود بدهید تا در مدرسه نوش جان کنند.

نوع دیگری از کلوچه خانگی در تنور گازی رو می تونید مشابه ویدئوی زیر بپزید:

 

آیا می خواهید قیمت تنور گازی را بدانید؟ به لینک درج شده مراجعه نمایید.

طرز تهیه کلوچه محلی در تنور گازی

 

کلوچه تنوری محلی.

 

 

امیدواریم این کلوچه تنوری محلی را بپزید و لذت ببرید. اگر می خواهید اطلاعات بیشترر درمورد ابزارهای پخت این کلوچه و سایر انواع شیرینی و کیک بدست بیاورید،‌ می توانید با شماره های صفحه تماس با لاوا در ارتباط باشید.

یوسف اسمری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.