سیب زمینی تنوری خوشمزه و سالم

سیب زمینی تنوری یک پیش غذای سبک و بسیار خوشمزست که در کمترین زمان ممکن می تونید آماده کنید. این پیش غذای بین المللی در کل دنیا طرفدار داره و دستورهای مختلفی از اون طبخ می شه. توصیه می کنیم بجای غذاهای سرخ کرده و سوخاری، غذاهای تنوری که با فر یا تنور گازی طبخ می شن رو امتحان کنید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری

برای آماده سازی این پیش غذای سبک و خوشمزه مواد زیر رو نیاز داریم:
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ – پودر آویشن نصف قاشق چای خوری – نمک و فلفل سیاه به میزان لازم – فلفل قرمز و پودر پاپریکا به مقدار لازم – پنیر پارمزان ۲ قاشق غذا خوری – روغن زیتون دو قاشق غذا خوری.
البته در برخی دستوارت طبخ این غذا بجای پنیر پارمزان از سس مایونز و ماست استفاده شده و شما هم می تونید جایگزین پارمزان از این دو استفاده کنید.

روش طبخ سیب زمینی تنوری

طبخ این غذا بسیار راحته و کافیه مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدید:

  • سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و اونها رو بسته به سلیقه خودتون به شکل های مختلف خرد کنید.

مراحل آماده سازی سیب زمینی تنوری

 

  • پس از خرد کردن، اونها رو با آب سرد بشوییم تا نشاسته های روی سیب زمینی از بین برهو درون آبکش می ریزیم تا آبش کشیده بشه.
  • البته می تونیم اگر تکه های سیب زمینی رو درشت برش زدید، اونها رو به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بذارید و بعد آبکش کنید تا یه خرده نرم تر بشن.
  • بعد از اینکه آب سیب زمینی ها کشیده شد، داخل یک کاسه، روغن زیتون رو ریخته و سیب زمینی ها رو آغشته به روغن می کنیم.
  • ادویه ها رو در ظرفی دیگه کامل مخلوط می کنیم و به کاسه اضافه کرده و بطور کامل سیب زمینی و ادویه ها رو ترکیب می کنیم.
  • در مرحله بعدی می تونید جعفری ساتوری شده تازه یا جعفری خشک رو به میزان دلخواه به سیب زمینی بزنید.

مراحل تهیه سیب زمینی تنوری

 

اینم حتما بخون:  بهترین طرز پخت ماهی تنوری

 

فر یا تنور که می تونه حتی تنور گرد قدیمی یا تنور مکعبی باشه رو از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم می کنیم و سیب زمینی ها رو داخل سینی فر می چینیم.

  • سینی رو داخل تنور یا فر قرار داده و به مدت نیم ساعت اجازه می دیم تا بپزه.
  • بعد از اطمینان از مغز پخت شدن فر می تونید شعله بالایی اون رو هم روشن کنید تا روی سیب زمینی ها هم طلایی بشه.
  • حالا سیب زمینی ها آمادست و می تونید به همراه ترکیب سس و ماست یا پنیر پارمزان نوش جان کنید.

نکات پخت سیب زمینی تنوری

اینم حتما بخون:  نان بربری خانگی در تنور گازی

نکات پخت سیب زمینی تنوری

  • هنگام خرد کردن سیب زمینی ها سعی کنید خلال ها خیلی نازک و کوچیک نباشن چون ممکنه بسوزن. یادتون باشه، قرار نیست سیب زمینی ها سرخ و مثل چیپس بشه ! قراره تنوری بشه و معمولا بصورت درشت لذیذتره…
  • اینکه پودر جعفری یا هر سبزی دیگه رو بصورت ساتوری تازه یا خشک شده اضافه کنید کاملا به اختیار خودتونه و حتی می تونید از سبزی استفاده نکنید.
  • دمای فر رو طوری تنظیم کنید که بیش از حد بالا نباشه که سیب زمینی ها بسوزن.
  • بعضی ها از ادویه های بیشتری مثل زردچوبه یا ادویه کاری هم استفاده می کنن که این مورد اختیاری هست. اما ادویه های اصلی همون آویشن و فلفل و پاپریکا هستن.
  • می تونید بجای روغن زیتون از روغن مایع دیگه ایکه طعمش رو دوست دارید هم استفاده کنید.

لاوا مارکت سعی می کنه محصولات و اطلاعاتی در اختیار شما قرار بده که بتونید سلامتیتون رو حفظ کنه و در عین حال در زندگی خودتون موفق بشید.

یوسف اسمری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.