روش پخت کیک تنوری ساده

کیک ساده تنوری

بوسیله محصولات مربوط به پخت و پز در آشپزخانه یا فضاهای بیرونی منزل مثل محوطه حیاط و طبیعت که لاوا مارکت در اختیار شما مشتریان محترم قرار می دهد، می توانید انواع نان و کیک ساده تنوری با تنور گازی در منزل بپزید. بخصوص کیک ها که از پرطرفدارترین خوراکی ها برای صبحانه، میان وعده یا یک عصرانه دلنشیین به حساب می آیند. در کل آموختن اینکه یک کیک معمولی را در منزل بتوانید بیاموزید خیلی مهم است. زیرا علاوه بر طعم بی نظیری که کنار ساده بودن دارد، می تواند پایه بسیاری از کیک های کرم دار و تزئینی باشد. در ادامه یکی از دستورات حرفه ای و در عین حال راحت از این خوردنی خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم کیک تنوری ساده

یکی از در دسترس ترین و در عین حال ارزان ترین وسایلی که می توانید بوسیله آن در منزل هر گونه کیکی را تهیه کنید، تنور گازی یا فر است. بر طبق میزان موادی که در زیر گفته شده، یک کیک ساده برای ۵ نفر آماده کنید:

  • آرد سفید یا آرد مخصوص قنادی ۲ الی ۳ لیوان
  • شیر به اندازه نصف یک لیوان
  • تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد
  • شکر ۱ تا ۲ لیوان
  • بیکینگ پودر به اندازه ۲ قاشق چایخوری
  • روغن به اندازه یک سوم لیوان
  • وانیل به میزان یک چهارم قاشق چایخوری
  • گلاب در صورت تمایل به اندازه یک چهارم لیوان

 

اینم حتما بخون:  نان بربری خانگی در تنور گازی

 

مواد لازم کیک ساده تنوری

 

نکات زیر را درمورد مواد اولیه درنظر داشته باشید:

  • میزان شکر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد، پس اگر بخواهید، می توانید اندازه گفته شده را کم یا زیاد کنید.
  • اضافه کردن گلاب به دستور این کیک نیز کاملا سلیقه ای است، پس اگر طعم و رایحه گلاب را دوست ندارید آن را حذف کنید.
  • شاید برخی از افراد بخواهند کیک کاکائویی تهیه کنند. می توانید ۱ تا ۲ قاشق کاکائو را به آرد اضافه کنید و طبق دستور آن را به کیک اضافه کنید.
  • البته کیک ساده کاکائوی نیز می تواند پایه بسیاری از کیک های مناسبتی دیگر نیز باشد.

 

اینم حتما بخون:  طرز تهیه نان رمضان تبریز (اصیل+ تمامی نکات)

 

طرز تهیه کیک ساده تنوری

پخت کیک تنوری می تواند مانند انواع نان در تنور راحت باشد اگر نکات ریز و مهم را رعایت کنید:

  • ابتدا دو ظرف را کنار دستتان بگذارید و شروع به شکستن تخم مرغ ها کنید.
  • زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید. بنابراین در یک ظرف سفیده و در ظرفی دیگر زرده ها را بریزید.
  • بوسیله همزن برقی یا دستی، آنقدر سفیده ها را هم بزنید تا تبدیل به یک کف سفید رنگ کاملا سفت و یکدست شود.
  • در این حالت حتی میزان سفیده ها، دو برابر نیز خواهد شد.
  • در اینجا با ظرف سفیده کاری ندارید و باید آن را فعلا کنار بگذارید.
  • حالا سراغ ظرف مخصوص به تخم مرغ ها بروید و درون آن شکر و وانیل را اضافه کنید.
  • آنقدر مخلوط زرده با دو ماده دیگر را بزنید تا خوب یکدست و کرم رنگ شود.
  • حالا مواد مایع مثل شیر و گلاب را بیفزائید و بعد میزان روغنی که داشتیم را اضافه کنید.
  • اینها را با زرده و دیگر موادی که از قبل ریخته بودید، به خوبی با همزن مخلوط و یکدست کنید.
  • در مرحله بعدی باید آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و هر بار خوب مخلوط کنید.
  • در اینجا موقع افزودن سفیده ها به مخلوط دیگر مواد است، بنابراین سفیده ها را نیز باید کم کم بریزید و به آرامی آن را با مواد دیگر مخلوط کنید.

 

طرز تهیه کیک ساده تنوری

 

  • حالا می توانید مواد را درون هر قالبی که دوست داشتید بریزید و سپس آن را به درون فر از قبل گرم شده یا تنور مکعبی یا انواع دیگر فر و تنور منتقل کنید.
  • معمولا این کیک ها بعد از گذشت ۴۰ دقیقه آماده می شوند، ولی برای احتیاط می توان بعد از نیم ساعت نیز به کیک سری بزنید و از پخت آن مطمئن شوید.
  • در آخر می توانید یک خلال دندان یا چنگال را درون سطح کیک فرو برده و اگر بعد از بیرون آوردن مایعی به آن نچسبید کیک را بیرون بیاورید.
  • در اینجا کار تمام شده و مراحل پخت کیک ساده با انواع تنور به پایان رسیده است.

 

اینم حتما بخون:  کاپ کیک دو رنگ مجلسی (ویدئوی مراحل+ تزئین)

 

استفاده از ۸ فوت کوزه گری در پخت کیک

  • اگر بدون هم زن برقی کار می کنید، تمام مواد را همیشه در یک جهت با هم مخلوط کنید تا کیک شما پف بیشتری کند.
  • قبل از اینکه مواد را داخل قالب بریزید، تمام سطح داخلی آن را بوسیله مقدار خیلی کم روغن چرب کنید و به مدت ۵ دقیقه داخل تنور گازی بگذارید تا داغ شود. بعد می توانید بیرون بیاورید و مایع کیک را درون آن بریزید.
  • برای کف قالب از کاغذ روغنی نیز می توان استفاده کرد. بنابراین به اندازه قالب کاغذ را برش زده و در کف قالب قرار دهید.

 

فوت کوزه گری در پخت کیک

 

  • تنور را روی شعله ملایم قرار دهید تا در هنگام روند پخته شدن، هم کیک نسوزد و هم مغز پخت شود.
  • فقط تا قبل از اضافه کردن آرد و سفیده، باید با همزن برقی کار کنید. وقتی به زمان اضافه کردن آرد رسیدید، بقیه کار را با هم زن دستی انجام دهید.
  • برای اینکه کیک شما پف بیشتر و بهتری داشته باشد، ابتدا بیکینگ پودر را به آرد بیفزایید و بعد آن را ۳ مرتبه از الک رد کنید. این کار نه تنها پف کیک را بیشتر می کند، بلکه باعث می شود وقتی آرد را به دیگر مواد اضافه کردید، آردها درون مایع گلوله نشوند.
  • زمانی که می خواهید مایع کیک را درون قالب بریزید، این کار را بصورت دورانی انجام دهید تا در تمام نقاط مواد به اندازه مساوی ریخته شده باشد.
  • وقتی زمان پخته شدن کیک به پایان رسید، سریع آن را از قالب جدا نکنید و اجازه بدهید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت در هوای آزاد خنک شود، بعد آن را از قالب بیرون بیاورید.
  • استفاده از یک محصول ایمن و کاربردی مانند تنورهای گازی به شما کمک می کند تا کیک های حرفه ای و خوشمزه ای را برای اعضای خانواده و مهمانی های خود آماده کنید.

 

کیک های حرفه ای و خوشمزه ای

 

اینم حتما بخون:  طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی (۰ تا ۱۰۰ مراحل)

 

پخت کیک ساده بوسیله تنور یا فر به صرفه

برای پخت کیک ساده با تنور گرد یا حتی تنور برقی، بهتر است ابتدا سراغ تنور بروید و آن را روشن کنید تا داغ شود. زیرا وقتی تمام مواد را با هم مخلوط و آماده کردید، باید درون قالب ریخته و به سرعت داخل فر بگذارید. اتلاف وقت باعث کم شدن میزان پف کردن کیک خواهد شد.
از مزایای استفاده از انواع تنور در لاوا مارکت این است که می توانید آن را علاوه بر محیط آشپزخانه، داخل حیاط، پشت بام، ایوان منزل نیز راه اندازی کرده و هر گونه کیک یا کلوچه مغزدار را که بخواهید، بوسیله این محصول طبخ کنید.

یوسف اسمری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.