کاپ کیک دو رنگ مجلسی (ویدئوی مراحل+ تزئین)

کاپ کیک دورنگ یا کیک فنجانی دو رنگ از اون خوراکیهای خوشمزه ای هست که وقتی توی مهمونی چشمون بهش میوفته دلمون میخواد سریع امتحانش کنیم و مزشو بچشیم. البته حقم داریم چون از اون کیکایی هست که علاوه بر دورنگ بودن که جذابیتشو بیشتر میکنه، با تزئینات خوشگل وسوسه انگیزترم میشه. بخصوص بچه ها تو جشن تولداشون خیلی دوست دارن از این خوردنی های لذیذ داشته باشن. لاوا مارکت حرفه ای ترین روش پخت این کیک به همراه تصاویری براتون آماده کرده که بهتون برای تزئین و پخت اون ایده می ده.

کاپ کیک دو رنگ خامه ای

 

جدا از بحث مهمونی و جشن، میشه تو خونه و داخل تنور گازی درستش کنید و اونو به عنوان یک میان وعده لذیذ در کنار خانواده با چای میل کنید. دستور تهیه ای که اینجا گذاشتیم، کمکتون میکنه این کاپ کیکو براحتی توی منزل درست کنید.

مواد لازم کاپ کیک دورنگ

  • بین یک و نیم تا دو پیمانه آرد سفید
  • دو تا تخم مرغ
  • دو پیمانه شکر
  • یک سوم لیوان شیر
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • سه قاشق غذاخوری روغن
  • به اندازه نوک قاشق مرباخوری نمک
  • دو قاشق چایخوری پودر کاکائو
  • کاغذ روغنی مخصوص کاپ کیک به تعداد دلخواه

درمورد انتخاب مواد اولیه، این نکات رو درنظر داشته باشید:

  • میزان موادی مثل شکر و پودر کاکائو، کاملا بستگی به ذائقتون داره. میتونید بر اساس علاقتون اونها رو کمو زیاد کنید یا اینکه عینا طبق اندازه ای که گفته شد، با بقیه مواد به کار ببرید.

 

  • درست کردن این نوع کیک ها خوشبختانه پیچیدگی خاصی ندارن و خیلی راحت و آسون میتونید اونو توی خونه تهیه کنید.
  • کاغذ رنگی های مخصوص کیک فنجانی، تو همه مغازه ها یا فروشگاه های لوازم قنادی پیدا میشن.
  • اگه تخم مرغ هایی که دارید متوسط هستند که خوبه. ولی اگه از تخم مرغ های ریز استفاده می کنین بهتره ۳ تا برای این میزان در نظر بگیرید.
  • به جای روغن میتونید کره رو جایگزین کنید، اتفاقا خوش طعم ترش هم میکنه.
  • اینکه آردتون سفید باشه یا آرد مخصوص به قنادی فرقی نداره، هر کدومو در دسترس دارید استفاده کنین.

 

  • بعضا چون شیرو دوست دارن، میزانشو تو این مواد زیاد میکنن. ولی بهتره بدونید اگه شیر رو از یه حدی بیشتر تو دستور
    کیک دورنگ استفاده کنید، باعث سفت تر شدنش میشه.

کیک فنجانی دو رنگ

اینم حتما بخون:  روش پخت کیک تنوری ساده

 

 

تنور گازی مناسب پخت کیک

 

روش تهیه کاپ کیک خوشمزه دورنگ

  • فرقی نمیکنه این کیک های کوچک تو فر درست بشه یا تنور خونگی گازی، چون نتیجه پخت توی هر دو وسیله یکسان در میاد.
  • پس هر کدوم از این لوازم نان پزی رو که دارید، از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید. اینجوری وسیلتون طی زمانی که تمام موادو با هم ترکیب می کنین، کاملا داغ میشه.
  • طبق معمول مانند هر کیک دیگری برای این کاپ کیک دورنگ هم باید چندین مرتبه مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودرو از الک رد کنید.
  • درون کاسه ای تمیز و مجزا، تخم مرغ رو حسابی با همزن برقی مخلوط کنید تا جایی که کف کنه و ظاهرش کم رنگ تر بشه.
  • بعد شکر و بهش اضافه کنید و دو باره اونقدر با تخم مرغ هم بزنید تا بصورت کرم رنگ در بیاد.
  • بهتره وسط کار مکث کنید، هم زنتونو خاموش کنید و با قاشق یا لیسک مواد پخش شده به اطراف ظرفو دور گیری کنید.
  • اینجوری مواد بصورت یکدست با هم مخلوط میشن، بعد دوباره هم زنو روشن کنید و به هم زدن ادامه بدید.
  • حالا باید وانیل و روغن رو اضافه کنید.
  • اینجا میتونید همزنو روی دور آهسته تنظیم کنید و تا یکدست شدن مواد، کارو ادامه بدین.
  • بعد از یکی دو دقیقه می تونید شیرو اضافه کنید و دوباره هم زدنو شروع کنین.
  • آخرین مرحله برای قاطی کردن مواد، مربوط به اضافه کردن تدریجی آرد هستش.
  • پس آرد الک شده که البته نمک و بیکینگ پودر هم قاطیش بود، در سه مرحله به مواد اضافه کنید.
  • این بار هم زن برقی رو کنار بزارید و با هم زن یا قاشق، در یک جهت آردو با بقیه مواد خوب هم بزنید.

 

اینم حتما بخون:  شیرینی نخودچی اصیل و سنتی

 

نحوه ریختن مایع کاپ کیک درون قالب

  • ابتدا قالبی که میخواید مایع کیکو توش بریزیدو با کره یا کمی روغن چرب کنید.
  • البته میشه کاغذهای سفید کاپ کیک، یا هر رنگ مورد علاقتون رو درون قالب قرار بدید و داخل کاغذهارو کمی چرب کنید.
  • مایع کیک فنجانی دورنگ باید نصف بشه، یعنی یه قسمت که همونجوری بمونه و قسمت بعدی که داخل ظرف دیگه ای ریخته شده رو با پودر کاکائو مخلوط کنید.

مراحل تهیه کاپ کیک دو رنگ

 

  • حالا می تونید ریختن این دو تا مایع داخل قالبو به دو روش انجام بدید.
  • یکی اینه که دوتا ظرف دستتون باشه، هر کدومو در بالای یک سمت قالب بگیرید و بصورت همزمان داخل قالب بریزید.

 

  • قالبو تا انتها پر نکنید و یک سوم از بالای ظرفو، بدون مواد خالی بزارید.

 

  • یک روش دیگه هم اینه که در همین حالتی که مایعو ریختین، بوسیله یک چاقوی باریک یا خلال دندون، سطح کارو کمی با حرکتای دورانی قاطی کنید.

طرح دار کردن کاپ کیک دو رنگ

 

  • کاملا قاطی نکنید، هدفمون اینه که برای طرح دار شدن داخل کاپ کیک تنوری، کمی روی سطح کار شیار و خط بندازید.

طرح دار کردن کیک فنجانی دو رنگ

 

  • حالا قالبتونو داخل تنور بزارید.
  • اجازه بدید حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت داخل محفظه تنور بمونه تا پختش کامل بشه.
  • معمولا برای تست کردن پختش، از یه خلال دندون یا چنگال استفاده می کنن.

  • اگه بعد از فرو کردن خلال دندون داخل کیک، چیزی بهش نچسبید یعنی مواد پختش تموم شده و باید قالبو بیرون بیارید.
  • بزارید کامل سرد بشه، بعد بهمراه کاغذ از داخل قالب جداشون کنید.

جدا کردن کاپ کیک از کاغذ

 

  • برای تزئین روی کیک فنجونی، شکلات تخته ای آب شده یا خامه قنادی مناسب هست.

 

اینم حتما بخون:  چطوری نان تنوری بپزم؟

 

چند راهکار پیشنهادی پخت حرفه ای تر

  • داشتن یه اسپری کوچیک برای چرب کردن قالب ها، راهکار خوبیه. بعد با فرچه مخصوص آشپزی، روغنو به نقاط مختلف سطح کار برسونید.
  • نکته ای که مختص مخلوط کردن آرد هست اینه که بیش از اندازه هم زدن اون، باعث خوابیدن پف مواد از قبل هم زده شده میشه. پس تا جایی هم بزنید که آرد با بقیه مواد مخلوط بشه و گوله ای داخل مایع نهاییتون باقی نمونه.
  • خامه فرم گرفته (قنادی) رو داخل قیف پارچه ای یا پلاستیکی بریزید، یه دهنه مورد دلخواه به اون وصل کنید و روی کاپ کیک دو رنگو تزئین کنید.

خامه روی کاپ کیک دو رنگ

 

  • میتونید حتی خامتونو هم با کاکائو مخلوط کنید یا ترکیبی از دو مدل خامه باشه و روی کیک های فنجونی برای تزئین قرار بدید.

کاپ کیک دو رنگ شیک

 

درمورد بهترین تنورهای پخت کیک و کلوچه که ارزون دربیاد، سوال داری؟ با شماره ۰۹۱۴۶۹۹۹۹۳۵ ارتباط برقرار کن (چت یا تماس فرقی نداره، حتی روزهای تعطیل)

  • حتی بعضیا برای تزئین به جای خامه کمی پودر نارگیل میریزن که البته اونم در عین سادگی خوشگل میشه.

تزئین کاپ کیک دو رنگ

 

  • دیگه تزئینش اختیاریه که شما از خامه سفید قنادی، خامه کاکائویی، مخلوط خامه سفید و کاکائویی بصورت دو رنگ، پودر نارگیل، شکلات ذوب شده و غیره استفاده کنید.

 

تمام مدل های تنور گازی

 

  • سعی کردیم تصویرهایی براتون بزاریم که برای تزئین روی کاپ کیک بهتون ایده بده.

 

  • در تمام زمانی که کیک ها دارن می پزن، بهشون سر بزنید تا یه موقع نسوزن.

مغز پحت شدن کاپ کیک دو رنگ

 

اینم حتما بخون:  طرز تهیه چای آتیشی در طبیعت

 

  • وقتی قالب ها داخل تنور هستن، سعی کنید جابه جاشون نکنید. چون گاهی تکون خوردن، باعث میشه کیک خوب پف نکنه.

مغز پحت شدن کاپ کیک دو رنگ

 

  • وقتی چند بار این دستورو اجرا کنید، کاملا دستتون میاد که موادها دقیقا باید چه اندازه ای باشن. چون ما بصورت تقریبی اندازه موادو عنوان کردیم.

کاپ کیک دو رنگ با تنور

 

اگه میخواید در مورد تنور گازی خانگی بیشتر بدونید، ما تنورهای مختلف از تنور گرد گازی و تنور مکعبی رو براتون گذاشتم حتما دیدن کنید. چون قیمت این محصولات از فرهای گازی کمتره و براتون به صرفه تره بخصوص اگه می خواید با پخت این کیک ها در منزل یا کارگاهتون کسب درآمد کنید.

یوسف اسمری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.